spaanse muziek
Spaanse muziek Duo Alegria

Spaanse muziek feest band Party Music

Duo Alegria

duo alegria spaanse muziek laura


Duo Alegria is een professionele feestband. We zijn gespecialiseerd in vrolijke feestmuziek. Akoestisch en mobiel, van achtergrond tot dansbare muziek met zang, gitaar, percussie en Flamenco dans. Van Duo tot Kwartet voor ieder feest, spaanse feest of evenement dat een vrolijke noot kan gebruiken!

spaanse muziek

Onze muziek is het best te beschrijven als een unieke combinatie van SpaanseLatijnse en Flamenco muziek. Van Camaron tot Gipsy Kings, we spelen ruim 300 liedjes uit het Spaanse en Zuid-Amerikaanse repertoire. Ervaring in het Live muziek spelen hebben wij zeker, wij hebben in Nederland en Europa bijna in alle Tapas bars, Spaanse en Argentijnse restaurants gespeeld. Van de Kastel van Keukenhof in Lisse tot de Europese Parlement in Den Haag, van Noorwegen tot Dubai, hebben wij voor heel veel feesten opgetreden. Voor gezellige beroemde en minder beroemde Nederlanders, heel veel Spaans getinte feesten en feesten met een zuidelijk menu de Entertainment verzorgt. Meestaal treden wij op met z'n tween voor feesten tot 100 personen. Maar....wij kennen vele muzikanten, dus een extra danseres of gitarist kunnen wij altijd voor u vinden!

spaanse muziek

Meer info over Duo Alegria?
Bel ons vrijblijvend!
Tel: 020-6361038
of
06 29 457 407
06-44 508 525

of email

duoalegria@gmail.com

Prijzen duo Alegria
meer videos

spaanse muziek

Video's van Duo Alegria

 
Eugenio, Laura en kleine Flamenco dame
 
Taca Taca als grotere band Carlos Rivas zingt
 
Eugenio Martinez solo

Fotograaf > Todolatino > Buikdanseres > Artiesten feest > Mexicaanse muziek > Limboshow> Spaanse muziek > Spaans muziek > latin muziek